Quality Assurance Agency in Higher Education

Coordinator

Cdo informacion në lidhje me ASCAL/BA dhe aktivitetin e tyre ju e gjeni të pershkruar në programin e transparencës së ASCAL. Nëse ju nuk keni gjetur informacionin e kërkuar, mund të na kontaktoni në 4 forma komunikimi (në ASCAL, elektronike, postare, telefon)

                            Email:       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
                            Tel:           +35542266302
Z. Niko Hyka
                            Adresa:      Rruga e Durrësit, Nr. 219, Tiranë
                            Orari:          E Hënë - E Enjte:  10:00 - 13:00            E Premte:  10:00 - 12:00