Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Luarasi HEI

Licensing document: VKM Nr. 611, datë 11.09.2003
Category: College
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga e Elbasanit, Nd. 59, H.1, KP 1010, Tiranë
Tel: +355696026900
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.luarasi-univ.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master profesional Siguria dhe Rendi Publik
Master profesional Menaxhim Sigurimesh