Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

HEI University Marin Barleti

Licensing document: VKM Nr. 571, datë 12.08.2005
Category: Higher Education Institution
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Sami Frashëri", Nr 41, Tiranë
Tel: +355042430333
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.umb.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master profesional Mësuesi në Edukim Fizik dhe Sporte
Master profesional Administrim Biznesi me profile: a. Financë - Kontabilitet; b. Shërbime Bankare dhe Financiare; c. Prona të Paluajtshme dhe Sigurimi; d. Lidership dhe Menaxhim Burimesh Njerëzore; e. Marketing dhe Menaxhim Operacionesh
Master profesional Shkenca juridike me profile: a. E drejtë publike; b. E drejtë e biznesit
Master profesional Shkenca Politike me profile: a. Administrim Publik; b. Lidership
Bachelor Financë Kontabilitet