Notice: Undefined offset: 1 in /home/ascal/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 702
Institucionet e Arsimit të Lartë https://www.ascal.al Wed, 26 Jan 2022 08:31:42 +0100 Joomla! - Open Source Content Management sq-al EPITECH ALBANIA https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/epitech-albania https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/epitech-albania

EPITECH ALBANIA

Licensing document: UMAS Nr. 326, date 08.06.2017
Category: University
Type: Private
Status: Closed
Address: Rruga e Rinasit, Tirana Business Park (TBP), Ndertesa 7, Tirane
Tel: (+355) 042 204 104
Email: infobalkans@epitech.eu
Website: https://www.epitech.al/

Lista e RVJ

]]>
info@ascal.al (Jonida Xhaferi) Institucionet Private Fri, 18 Aug 2017 01:36:08 +0200
Tirana Esthetics & Style School https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/tirana-esthetics-style-school-4 https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/tirana-esthetics-style-school-4

Tirana Esthetics & Style School

Licensing document: VKM Nr. 483, date 31.07.2018
Category: Higher Education College
Type: Private
Status: Active
Address: Rr "Gjeneral Nikols" Pallati Shushica, Kati i parë
Tel: +355694000014
Email: info@tess.al
Website: www.tess.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Diplomë profesionale Make Up Artist
Diplomë profesionale Estetikë
Diplomë profesionale Hair Artist

]]>
info@ascal.al (Jonida Xhaferi) Institucionet Private Fri, 18 Aug 2017 00:47:40 +0200
Akademia e Sigurisë https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-sigurise https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-sigurise

Security Academy

Licensing document: Vendim Nr. 185, datë 25.2.2015
Category: Academy
Type: Public
Status: Active
Address: Sauk, Tiranë
Tel:
Email: info.akademiasigurise@asp.gov.al
Website: www.asp.gov.al

Lista e RVJ

]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:03:30 +0200
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-mjekesise-tirane https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-mjekesise-tirane

University of Medicine, Tirana

Licensing document: VKM Nr. 48, datë 23.01.2013
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Rruga e ”Dibrës” Nr. 371, AL 1005 - Tiranë
Tel: Tel: +35542364432
Email: info@umed.edu.al
Website: www.umed.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master i shkencave(PI) Farmaci
Master i shkencave(PI) Stomatologji
Master i shkencave(PI) Mjekësi e Përgjithshme

]]>
info@ascal.al (Jonida Xhaferi) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:02:31 +0200
Akademia e Arteve, Shkodër https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-arteve-shkoder https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-arteve-shkoder

Academy of Arts, Shkoder

Licensing document: VKM Nr. 401, datë 02.07.2012
Category: Academy
Type: Public
Status: Closed
Address: Lagjia Vasil Shanto, Rr. Vaso Kadia, Galeria e Arteve Shkodër
Tel:
Email:
Website:

Lista e RVJ

]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:00:11 +0200
Universiteti i Sporteve të Tiranës https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-sporteve-te-tiranes https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-sporteve-te-tiranes

University of Sports of Tirana

Licensing document: VKM Nr. 123 datë 17.02.2010
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Rr. Muhamet Gjollesha, Tiranë
Tel: +355 4 226652
Email: contact@ust.edu.al
Website: www.ust.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor Fushat e veprimtarisë fizike, të shëndetit dhe të rekreacionit
Bachelor Shkencat e lëvizjes
Master i shkencave Shkenca Sportive
Master i shkencave Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti
Master profesional Aktiviteti Fizik dhe Rekreacioni - Trajner Fitnesi
Master profesional Menaxhim në Sport dhe Turizëm
Master profesional Mësuesi në edukimin fizik e shëndetësor në arsimin parauniversitar
]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:00:11 +0200
Universiteti i Arteve https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-arteve https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-i-arteve

University of Arts

Licensing document: VKM Nr. 234, datë 23.03.2011
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Sheshi Nënë Tereza, Tiranë
Tel: +355 4 2225488
Email: rektori@uart.edu.al
Website: www.uart.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:00:11 +0200
Akademia e Forcave të Armatosura https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-forcave-te-armatosura https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/akademia-e-forcave-te-armatosura

Academy of Armed Forces

Licensing document: Vendimi nr.136, datë 10.05.1958
Category: Academy
Type: Public
Status: Active
Address: Rr. e Dibrës, Tiranë
Tel: 355 (0) 42 22 66 01
Email: afa@aaf.mil.al
Website: www.tradoc.mil.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:00:11 +0200
Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-aleksander-moisiu-durres https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/universiteti-aleksander-moisiu-durres

"Aleksandër Moisiu" University, Durrës

Licensing document: VKM Nr. 801, datë 20.12.2005
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Lagjia 1, Rr. Currilave, Durrës
Tel: +355 52 239161/+355 52 239163
Email: info@uamd.edu.al
Website: www.uamd.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master profesional Shkenca Kompjuterike të Aplikuara
Master profesional Logjistikë dhe Siguri Detare
Master profesional Sistemet e Planifikimit të Burimeve të Ndërmarrjes
Master profesional "Multimedia dhe Televizion Dixhital", me profilet: "Përpunim Imazhi", "Produksion dhe Postproduksion", "Animim 3D"
Master profesional " Menaxhim Marketing"
Master profesional " Menaxhim Biznes"
Master profesional " Drejtim i SME-ve"
Master profesional Drejtim i Ndërmarrjeve Turistike
Master profesional " Politika dhe Administrim" me profil: " Drejtim Turizmi"
Master profesional "Politika dhe Administrim" me profil: " Administrim Financiar"
Master profesional " Bankë - Financë"
Master profesional "Komunikim Publik"
Master profesional " Politika dhe Administrim" me profil: " Administrim Publik"
Master profesional "Politika Publike"
]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 12:00:11 +0200
Qendra e Studimeve Albanologjike https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/qendra-e-studimeve-albanologjike https://www.ascal.al/sq/lista-e-ial/ial/qendra-e-studimeve-albanologjike

Academy for Albanian Studies

Licensing document: VKM Nr. 559, datë 22.08.2007
Category: Academy
Type: Public
Status: Active
Address: Sheshi "Nënë Tereza", Nr. 3, Tiranë
Tel: +355 4 2240713
Email: info@asa.edu.al
Website: www.asa.edu.al

Lista e RVJ

]]>
info@ascal.al (Super User) Institucionet Publike Mon, 27 Mar 2017 11:55:13 +0200