Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University of Arts

Licensing document: VKM Nr. 234, datë 23.03.2011
Accreditation Document: Vendim BA Nr. 17, datë 24.03.2022
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Sheshi Nënë Tereza, Tiranë
Tel: +355 4 2225488
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.uart.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Master profesional Pedagogji Muzikore dhe Mësuesi
Master profesional Kitarë dhe Mësuesi
Master profesional Fizarmonikë dhe Mësuesi
Master i Arteve Piano dhe Mësuesi
Master i Arteve Flaut dhe Mësuesi
Master i Arteve Oboe dhe Mësuesi
Master i Arteve Fagotë dhe Mësuesi
Master i Arteve Klarinetë dhe Mësuesi
Master i Arteve Korno dhe Mësuesi
Master i Arteve Kanto dhe Mësuesi
Master i Arteve Dirizhim dhe Mësuesi
Master i Arteve Kompozim dhe Mësuesi
Master i shkencave Muzikologji dhe Mësuesi
Master i Arteve Aktrim dhe Mësuesi
Master i Arteve Koreografi dhe Mësuesi
Master i Arteve Pikturë Grafik dhe Mësuesi
Master i Arteve Pikturë Monumentale dhe Mësuesi
Master i Arteve Pikturë Kavaleti dhe Mësuesi