Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Drejtori

Kontakt:

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

tel: +35542257954

JETËSHKRIMI:
Znj. Dhurata BOZO, ka kryer studimet universitare në Itali në fushën e Biologjisë. Ka një eksperiencë të gjatë në fushën e menaxhimit të arsimit të lartë, mësimdhënie e kërkim shkencor. Është autore e mjaft aktiviteteve kombëtare dhe ndërkombëtare në fushën e arsimit të lartë.

Emëruar me Urdhër Nr. 44, datë 11.04.2017