Quality Assurance Agency in Higher Education

Tirana Esthetics & Style School

Licensing Document: VKM Nr. 483, date 31.07.2018
Accreditation Document: Vendim BA Nr. 04 datë 24.01.2020
Category: Higher Education College
Type: Private
Status: Active
Address: Rr "Gjeneral Nikols" Pallati Shushica, Kati i parë
Tel: +355694000014
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.tess.al
  1. Akreditim institucional
Diplomë profesionale Make Up Artist
Diplomë profesionale Esthetics
Diplomë profesionale Hair Artist
No. Study program Information
1 Professional diploma Menaxhimi i SPA-ve dhe Biznesit të Bukurisë HEI Unit:
2 Professional diploma Hair Artist HEI Unit:

Historiku i akreditimit

1 - Akredituar me Vendim BA Nr.55, date 27.11.2020 Vlefshmëria 11-27-2020 deri më 11-26-2026
3 Professional diploma Estetikë HEI Unit:

Historiku i akreditimit

1 - Akredituar me Vendim BA Nr.56, date 27.11.2020 Vlefshmëria 11-27-2020 deri më 11-26-2026
4 Professional diploma Make Up Artist HEI Unit:

Historiku i akreditimit

1 - Akredituar me Vendim Nr. 19 datë 24-01-2020 Vlefshmëria 01-24-2020 deri më 01-23-2026