Quality Assurance Agency in Higher Education

Kartolinë urimi!

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), Ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2022!

Qoftë një vit i mbarë dhe plot sukses!

Nga stafi i ASCAL!