Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

ASCAL pjesë e takimit organizuar në Sofje, në kuadër të projektit ENGINE

ASCAL mori pjesë në takimin menaxherial organizuar në kuadër të projektit ENGINE, në Sofje të Bullgarisë. 

Universitetet Shqiptare: Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti Europian i Tiranës, Universiteti "Aleksandër Moisiu" dhe Kolegji Profesional i Tiranës prezantuan kurrikulat e reja dhe ato të rinovuara në lidhje me energjinë e rinovueshme.

Një pjesë e madhe e diskutimit iu kushtua procesit të akreditimit.

284938431 387975943375677 2876276729141181508 n