Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Takimet informuese 2022

 

 • Broshura informuese
 • Prezantimi informues për SKS

 

Takimet në IAL


Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Arteve
 2. Universiteti Politeknik i Tiranës
 3. Universiteti Mesdhetar i Tiranës
 4. Tirana Business University College

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës
 2. Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë"
 3. Universiteti "Luigj Gurakuqi", Shkodër
 4. Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Mjekësisë
 2. Akadema e Forcave të Armatosura

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
 2. "Universiteti i New York-ut në Tiranë"
 3. Universiteti "Barleti"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti Polis
 2. Universiteti "EPOKA"
 3. Kolegji Universitar "WISDOM" 

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Akademia e Sigurisë

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti Europian i Tiranës
 2. Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
 3. Kolegji Profesional i Tiranës

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë"
 2. Universiteti "Ismail Qemali" Vlorë
 3. Kolegji Universitar "REALD"
 4. Kolegji Universitar "I Biznesit"
 5. Kolegji Universitar "Bedër"

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani"
 2. Universiteti "Luarasi"
 3. Shkolla e Larte "Nehemia"
 4. Universiteti "Metropolitan Tirana"

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti  "Fan S. Noli", Korçë
 2. Kolegji Universitar "LOGOS"

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Tirana Esthetics & Style School
 2. Universiteti "Aldent"
 3. Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti Bujqësor i Tiranës
 2. Kolegji Universitar "Qiriazi"

Institucioni i Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti Privat "Albanian University"
 2. Akademia "Ivodent"

Takimet informuese dhe udhëzuese më datë 22 Prill 2022. (Lexo më shumë)

 1. Universiteti i Sporteve të Tiranës
 2. Fakulteti i Shkencave të Natyrës