Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ascal/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 281
Programet e Studimit

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Institucioni
Programi
Lloji i diplomës
Gjendja

Nr.. Programi i studimit

Akreditimet e fundit

Ba Film dhe Media, me profile: a. Regjisurë; b. Skenar; c. Kamera; ç. Montazh 13/07/2020
Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"
MP Logjistikë dhe Siguri Detare 13/07/2020
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
MSh "Mësuesi për Arsimin e Mesëm", me profile: a. Gjuhët dhe Komunikimi, b. Shkencat e Natyrës, c. Matematikë, d. Shoqëria dhe Mjedisi, e. Teknologjia dhe TIK, f. Edukim Fizik, Sporte dhe Shëndeti, g. Arte 14/05/2020
Universiteti Europian i Tiranës
MP Shkenca Kompjuterike të Aplikuara 14/05/2020
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
MP Logjistikë dhe Siguri Detare 14/05/2020
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës