Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University College "REALD"

Licensing document: VKM Nr. 650, datë 14.09.2011
Category: College
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Zahir Pajaziti", Vlorë
Tel:
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.unireald.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master profesional Menaxhim Infermieror
Diplomë profesionale "Ndihmës Dentar"
Master i shkencave "Financë dhe Tregje Financiare "
Diplomë profesionale "Asistent Administrativ"
Master profesional "Fizioterapi"