Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

"Aldent" University

Licensing document: VKM Nr. 673, datë 27.09.2006
Accreditation Document: Vendim BA Nr.01, datë 27.01.2023
Category: University
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga e Dibrës, Nr. 235, Tiranë
Tel: +355 42 231835
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.ual.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Bachelor Fizioterapi
Bachelor Infermieri e Përgjithshme
Bachelor Teknika Laboratorike Dentare
Master i shkencave(PI) Stomatologji
Master i shkencave(PI) Farmaci
Master i shkencave Fizioterapi klinike
Studime Specializuese Afatgjata Stomatologji me profile: a. Kirurgji Orale; b. Ortodonti
Bachelor Teknikë Laboratori Mjekësor
Master i shkencave Infermieri Klinike
Master profesional Teknologji dentare e avancuar
Bachelor "Teknik Imazherie dhe Radioterapi"
Bachelor "Teknik Imazherie dhe Radioterapi"
Diplomë profesionale Asistencë Dentare
Master i shkencave Teknikë Laboratori Mjekësor