Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Security Academy

Licensing document: Vendim Nr. 185, datë 25.2.2015
Accreditation Document: Vendim BA Nr. 07, datë 27.03.2023
Category: Academy
Type: Public
Status: Active
Address: Sauk, Tiranë
Tel:
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.asp.gov.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor Siguria dhe Hetimi