Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University of Sports of Tirana

Licensing document: VKM Nr. 123 datë 17.02.2010
Accreditation Document: Vendim BA Nr. 02, datë 07.01.2022
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Rr. Muhamet Gjollesha, Tiranë
Tel: +355 4 226652
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.ust.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Bachelor Fushat e veprimtarisë fizike, të shëndetit dhe të rekreacionit
Bachelor Shkencat e lëvizjes
Master i shkencave Shkenca Sportive
Master i shkencave Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti
Master profesional Aktiviteti Fizik dhe Rekreacioni - Trajner Fitnesi
Master profesional Menaxhim në Sport dhe Turizëm
Master profesional Mësuesi në edukimin fizik e shëndetësor në arsimin parauniversitar
Bachelor Shkenca të Rehabilitimit