Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ascal/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 281
Universiteti i Sporteve të Tiranës

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University of Sports of Tirana

Licensing document: VKM Nr. 123 datë 17.02.2010
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Rr. Muhamet Gjollesha, Tiranë
Tel: +355 4 226652
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.ust.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor Fushat e veprimtarisë fizike, të shëndetit dhe të rekreacionit
Bachelor Shkencat e lëvizjes
Master profesional Menaxhim në Sport dhe Turizëm
Master profesional Mësuesi në edukimin fizik e shëndetësor në arsimin parauniversitar