Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University College "REALD"

Licensing document: VKM Nr. 650, datë 14.09.2011
Accreditation Document: Vendim BA Nr. 81, datë 22.09.2023
Category: College
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Zahir Pajaziti", Vlorë
Tel:
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.unireald.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Master profesional Menaxhim Infermieror
Master profesional Menaxhim Infermieror
Diplomë profesionale "Ndihmës Dentar"
Master i shkencave "Financë dhe Tregje Financiare "
Diplomë profesionale "Asistent Administrativ"
Bachelor "Teknik laboratori në mjekësi"
Bachelor "Teknik laboratori në mjekësi"
Master profesional "Fizioterapi"
Master profesional "Fizioterapi"
Master profesional "Fizioterapi"
Bachelor Higjenist dentar
Bachelor Infermieri
Bachelor Fizioterapi
Master i shkencave(PI) Stomatologji