Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ascal/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 281
Universiteti Polis

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Polis University

Licensing document: VKM Nr. 698, datë 11.10.2006
Category: University
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar Kodi Postar 1051, Kutia Postare 2995 Tiranë, Albania
Tel: + 355 (0) 4 240 74 20 / 21
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.universitetipolis.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor Art dhe Dizajn
Bachelor Studime Mjedisore
Master i shkencave Dizajn i Aplikuar
Master i shkencave Menaxhim Mjedisor Urban
Master i shkencave Inxhinieri Ndërtimi me profile: a. Strukturë; b. Gjeoteknikë
Master profesional Dizajn Parametrik, me profile: a. Dizajn Arkitektonik dhe Parametrik; b. Dizajn Estetik Strukturor; c. Dizajn Urban dhe Peizazhi
Master profesional Politikat e Zhvillimit të Territorit me profile: a. Planifikim Hapësinor dhe Aplikime GIS; b. Strehim dhe Zhvillim Toke; c. Zhvillim Social Urban dhe Burime Njerëzore