Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Professional College of Tirana

Licensing document: VKM Nr. 699, date 26.08.2015
Category: Higher Education College
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Xhanfize Keko", Kompleksi "Xhura", 1021 Tiranë
Tel: +355 68 20 16 116
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.kolegjiprofesional.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Diplomë profesionale "Teknologji Informacioni dhe Komunikimi"
Diplomë profesionale "Elektronikë"
Diplomë profesionale "Database dhe Web Design"
Diplomë profesionale "Elektro - Mekanikë"
Diplomë profesionale "Teknologji Automjetesh"
Diplomë profesionale "Mekatronikë"
Diplomë profesionale "Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi"
Diplomë profesionale "Gjeodezi"
Diplomë profesionale "Teknologji ndërtimi"
Diplomë profesionale "Teknologji e Instalimeve Elektrike"