Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ascal/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 281
Kolegji Universitar i Biznesit

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

University College of Business

Licensing document: VKM Nr. 651, datë 14.09.2011
Category: College
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Vangjel Noti", Nr. 25, Tiranë
Tel: +355 42 454893, +355 67 4063042
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.kub.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor "Ekonomi" me profile: a. "Banka dhe Institucione Financiare"; b. "Administrim Biznesi"; c. "Financë Kontabilitet"
Bachelor "Drejtësi"
Bachelor "E Drejtë Biznesi"
Master i shkencave "E Drejtë Penale"
Master i shkencave "E Drejtë Civile dhe Tregtare"
Master i shkencave "Menaxhim Biznesi" me profile: "Administrim Publik" dhe "Menaxhim Marketingu"
Master i shkencave "Kontabilitet Financë" me profil: "Kontabilitet Auditim"