Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Njoftim 

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) ju informon se për çdo informacion shtesë në lidhje me akreditimet e Institucioneve të Arsimit të Lartë si dhe të Programeve të Studimit mund të na kontaktoni në format e kontaktit të afishuara më poshtë. Nga agjencia do t'ju përgjigjet sa më shpejt një specialist.

Email: info@ascal.al

Tel: +355042243423

Njoftim 

Më poshtë gjeni bashkëngjitur udhëzuesin për aksesimin e programeve të studimit me të dhënat që ASCAL disponon.

UDHËZUES

AKTIVITETE

Sondazhi Kombëtar i Studentëve: Takimet informuese dhe udhëzuese më datë 25 Mars 2019

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), në kuadër të Sondazhit Kombëtar të Studentëve (SKS), nisi më datë 25 Mars 2019 takimet informuese me grupet e punës dhe ...

25-03-2019

Sondazhi Kombëtar i Studentëve: ASCAL nis turin kombëtar të takimeve informuese

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), në kuadër të Sondazhit Kombëtar të Studentëve (SKS), nisi ditën e sotme, datë 25/03/2019 turin e takimeve informuese me grupet...

25-03-2019

LAJME

Sondazhi Kombëtar i Studentëve: ASCAL nis turin kombëtar të takimeve informuese

Sondazhi Kombëtar i Studentëve: ASCAL nis turin kombëtar të takimeve informuese

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), në kuadër të Sondazhit Kombëtar të Studentëve (SKS), nisi ditën e sotme, datë 25/03/20...

25 / 03 / 2019

Zhvillohet mbledhja e rradhës e Bordit të Akreditimit më 2 Mars 2019

Zhvillohet mbledhja e rradhës e Bordit të Akreditimit më 2 Mars 2019

Më datë 2 Mars 2019 u zhvillua mbledhja e rradhës e Bordit të Akreditimit. Gjatë kësaj mbledhje u shqyrtuan dosjet e disa programeve të studimit në kuad...

04 / 03 / 2019

Thirrje për ekspertë

Thirrje për ekspertë

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), në përputhje me Vendimet Nr. 44, datë 13.07.2018 dhe Nr. 15, datë 01.02.2019 të Bordit t...

21 / 02 / 2019

Emërohet Drejtori i ri i ASCAL

Emërohet Drejtori i ri i ASCAL

Bazuar në Urdhërin Nr.41, datë 08.02.2019 të Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë "Për lirimin dhe emërimin në detyrë të drejtorit të Agjenc...

12 / 02 / 2019

ASCAL publikon materialet e aktiviteteve, 22-23 Nëntor 2018

ASCAL publikon materialet e aktiviteteve, 22-23 Nëntor 2018

Më datë 22.11.2018, në “Tirana International Hotel”, Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), organizoi Workshop-in me temë: ...

27 / 11 / 2018