Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

"University of New York, Tirana"

Licensing document: VKM. Nr. 397, datë 15.08.2002
Category: University
Type: Private
Status: Active
Address: Rr. "Kodra e Diellit", KP 1046, Tiranë, Albania
Tel: +35544512345
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.unyt.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Bachelor Sisteme të Informacionit
Master i shkencave Shkenca Kompjuterike
Bachelor Administrim Biznesi
Master i shkencave Çështje (Marrëdhënie) Ndërkombëtare
Master i shkencave E drejtë ndërkombëtare dhe tregtare