Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

LOGOS University College

Licensing document: VKM Nr. 1055, datë 29.07.2009
Accreditation Document:
Category: College
Type: Private
Status: Active
Address: Kampus 1: Rruga "Dritan Hoxha", Pallatet Komfort. Tiranë; Kampus 2: Shën Vlash, Durrës
Tel: 00 355 4 2405355, 00 355 69 30 30 277
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.kulogos.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Bachelor Menaxhim Biznesi
Bachelor Menaxhim Biznesi
Bachelor Menaxhim Turizmi
Bachelor Menaxhim Turizmi
Bachelor Financë-Kontabilitet
Bachelor Informatikë e Zbatuar
Bachelor Informatikë e Zbatuar
Bachelor Teknikë e lartë në laboratorë mjekësorë
Bachelor Teknikë e lartë në laboratorë mjekësorë
Master profesional Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë
Bachelor "Mësuesi për arsimin parashkollor"
Bachelor "Gjuhë dhe civilizim grek"
Bachelor Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjoze
Master profesional Financë-Kontabilitet
Master profesional Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë
Diplomë profesionale "Agrobiznes" me profile "Marketing i Produktit Bujqësor" dhe "Menaxhim i Fermës Bujqësore"