Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

"Metropolitan Tirana" University

Licensing document: VKM Nr. 357, datë 12.05.2010
Category: University
Type: Private
Status: Active
Address: Rruga "Sotir Kolea", Qyteti Studenti, Tiranë
Tel: +355 42452895/42452896
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.umt.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Akreditim institucional
Master i shkencave Menaxhim në Inxhinieri
Bachelor Financë me profile: a. Kontabilitet; b. Bankë
Diplomë profesionale Dizajn grafik
Diplomë profesionale "Menaxhim në Turizëm, Hoteleri dhe Evente"
Diplomë profesionale "Topografi dhe Gis"
Master profesional Marketing Dixhital
Master i shkencave Inxhinieri Financiare dhe Menaxhim Risku