Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ascal/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 281
Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

"Aleksandër Moisiu" University, Durres

Licensing document: VKM Nr. 801, datë 20.12.2005
Category: University
Type: Public
Status: Active
Address: Lagjia 1, Rr. Currilave, Durrës
Tel: +355 52 239161/+355 52 239163
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Website: www.uamd.edu.al

Lista e RVJ

Akreditim institucional
Master profesional Shkenca Kompjuterike të Aplikuara
Master profesional Sistemet e Planifikimit të Burimeve të Ndërmarrjes
Master profesional "Multimedia dhe Televizion Dixhital", me profilet: "Përpunim Imazhi", "Produksion dhe Postproduksion", "Animim 3D"